Gear

Allmänt / Permalink / 0
Min sambo köpte sig en Smasung Gear 2, men sen så vipps så pajade herrns nya telefon vilket såklart gjorde att han inte kan använda klockan på någon vecka. Vilket så klart i sin tur gör att dena är min dom kommande två veckorna hihih. Man får utnyttja läget när det presenterar sig. Och Tekniknörd som jag är när det gäller mobiltelefoner så är det väldigt roligt med mer prylar ;)
 
 
 

Nytt

Books / Permalink / 0
Jag har som en del kanske märkt bytt jobb (annars så kommer ni nog märka det då jag kanske får lite mindre tid för bloggen) och som tack för 3 underbara år fick jag ett presentkort på Academibokhandeln av mina gamla arbetskamrater. Så snälla! 
Jag har iaf handlat upp delar ev presentkortet och det som jag köpt hittils är detta:
 
Fury - Shirley Marr   Den här bruden erkänner ett mord hon inte har begått, Så jag antar att det handlar om det? 
The Outsider - Michelle Paver    en Percy Jackson liknande bok som jag förstår det? och den jag nog vill läsa hellst av dessa tre!
Hidden Among US - Katy Moran   Handlar om en tjej som träffar en elva eller något liknande, verkar intressant dock :)
 

Yay!

New Books / Permalink / 0
I dag är det ju som alla vet den 25:e och löningsdag. Härligt tycker många och sjukt kul tycker jag. Och det pga av flera anledningar. Men den roligaste är ju så klart böcker ;)
 
En av mina absoluta favoritförfattare Josephine Angelini, Författren av Starcrossed serien, kommer som så många vet ut med en ny bok nu i månadsskiftet. Några siter har satt datumet för boken till den 1:e september medans andra har satt datumet till den 28:e augusti. Och jag kan ju inte riktigt vänta på sånt här hehe, så jag förbeställde boken, SÅ klart! ;) 
MEN det roligaste av allt är ju att jag fick boken IDAG ! :D Hahah! Det är ju lite roligt att man får boken före många andra, sen kanske alla vi som förbeställt den fått den i förtid? men ändock är det sjukt kul så jag måste plöja den  jag håller på med för att få beta av denna! 
 
Jag kan tänka mig att många av er är nyfikna nu och boken heter Trial By Fire och handlar om Häxor!
 
Älskar omslaget dessutom!

Lisa’s quotes


Goodreads Quotes
Till top