The Ruby Circle

Lisa Rekommenderar, recensioner / Permalink / 0
Nu har jag läst ut boken The Ruby Circle av Richelle Mead som är den sista boken i Bloodlines serien. 
Det här kommer inte bli något långdraget inlägg då jag är i chock över hur detta slutar. 
 
Jag älskar Sidney och Adrian och jag älskar hur deras saga slutar. Boken har dock tillfällen av seghet och paus vilket inte någon utav dom andra böckerna har. Dessutom så är actiontillfällena ganska korta. 
 
Dock så får man äntligen veta vad som fantiskt händer med Olive och man får träffa fler av dom gamla stofilerna och länge dessutom! Jag älskar ju som alla vet Rose. 
Jag gillar dessutom hur man får ta del av hur Sidneys familj tar det hela med hennes giftemål. Förutom hennes mor, var är hon i slutet av boken? 
 
Boken har ett slut som bara får än att le och vara allmänt lycklig för dessa karaktärer vilket ändå är ett bra slut för min del. Men det finns en hel del lösa trådar, påståenden och expriment som påbörjats tidigare i serien och som aldrig riktigt avslutas. Vill inte avslöja för mycket så jag säger inget mer.
 
Dock så skriver Richelle Mead i "Aknowledgement" att detta förmodligen inte är det sista vi ser av dessa personer så jag kommer gå och leta ihjäl mig efter nästa bok om dessa underbara vampyrer trotts att det förmodligen är flera år bort ^^
 
Allt som allt var boken bra, med ett riktigt bra sista kapitel och ett bra avslut. Detta trotts att man inte får svar på alla ens frågor och funderingar. Så därför får boken ett betyg på 4 av 5 och säger bara läsa denna serie! 
Det är en sjukt bra, spännande och underbar serie och för er som läst Vampire Academy kan jar STARKT rekommendera att fortsätta det hela med denna underbara serie! 
 
 
 

Bok-rean

Allmänt / Permalink / 0
I dag gott folk kommer dagen många av oss längtat så länge efter nämligen BOKREAN :D
 
Glöm inte detta nu och jag hoppas ni gör många bra deals i dag! :) Det ska iaf jag ;)
 
 
 

Följare

Allmänt / Permalink / 0
Jag måste bara säga att jag har haft bloggen i lite mer än 2 år och jag började med typ 2 följare. Men på senare tid har detta växt och nu snittar jag på (nästan alltid) 10 besökare om dagen och det gör mig så lycklig!
Jag är så glad att ni fortsätter läsa min blogg och följa mig och jag hoppas att detta kommer fortsätta. Ni har hjälpt min blogg att växa och det är jag så tacksam för!
 
Därför tänker jag också ta lite önskemål och åsikter, har ni något som jag skulle behöva tänka på, frågor eller kanske önskemål på hur jag ska göra en del saker så får ni supergärna kommentera detta! :)
 
Jag vill i alla fall tacka alla er underbara följare för att ni följer min blogg och verkar stanna hos mig! :)
Ni förgyller min dag!
:D
 
 
 
 
 

Lisa’s quotes


Goodreads Quotes
Till top