Andens kraft

Lisa Rekommenderar, recensioner / Permalink / 0
Nu har jag, återigen, äntligen läst ut en Vampire academy bok. Den här gången är det nummer fem i serien, Andens Kraft.
Som jag sagt tidigare tycker jag att Richelle Mead skriver sjukt bra och jag älskar verkligen den här serien. Men nu tycker jag ändå att det börjar gå lite smått utför. Bok nr 3 och 4 har varit så sjukt händelsefyllda och så mycket action vilket gjort dom super bra.
 
Men i bok 5 (som ni för övrigt kan hitta här) Så är det inte riktigt lika mycket action utan nu är det mer "skeeming". Visst att Lissa och Rose bryter sig in i fängelset och fritar Victor Dashkov men annars är det inte så mycket sånt. Dimitri förvandlas tillbaka till Dhampir och ingen tror på det, Lissa borde få vara med i rådet och drottning Tatiana inför en ny lag om att Dhampirer är klart med skolan i 16 år ålder. Allt detta samtidigt som Rose slåss med sina förhållanden till Dimitri och Adrian och vem borde hon välja? Boken är ju inte händelselös men det är inte riktigt lika mycket action som i dom tidigare. Som sagt, den är bra men inte den bästa hittils utan nu går det lite tillbaka. Men bara för det så är boken verkligen inte dålig!
 
Det jag tycker är tråkigast är nog att det inte är lika mycket action. Rose är ju så bad ass att jag bara villa läsa om hur hon slåss hela tiden! :D Sen så gillar jag inte sättet Dimitri tar förvandlingen på. Visst att han har gjort dumma saker men han kommer ju inte göra det igen och då behöver han ju inte straffa Rose för det.
 
I alla fall så ska jag börja läs den sista nu, Yttersta offret. Andens kraft slutade ju med värdens cliffhanger så jag känner att jag inte har tid att skriva mer hehe ;)
 
 
 

Lisa’s quotes


Goodreads Quotes
Till top