Angelfall By Susan Ee

Lisa Rekommenderar, recensioner / Permalink / 0
Jag har precis slutat läsa Angelfall av Susan Ee och den var fantastiskt!
Här har ni handlingen för er som inte vet vilken bok detta är:
 
It's been six weeks since the angels of the apocalypse destroyed the world as we know it. Only pockets of humanity remain.
Savage street gangs rule the day while fear and superstition rule the night.
When angels fly away with a helpless girl, her seventeen-year-old sister Penryn will do anything to get her back...
 

Bara konceptet med änglar från himlen kommer ner till jorden för att förstöra den mänskliga rasen har haft mig hooked sedan sidan fem. Jag tycker att den här boken börjar så mystisk och excalterande att det är som ett slag i ansiktet. När jag precis hade börjat den här boken kunde jag inte lägga ner den på flera timmar.
 
Jag gillar plotten i denna bok och hur den är tänkt för att bygga upp för en stor final.

Jag likna också Penryn som en karaktär som kan göra något när hon behöver och hon är också en tjej som vet hur man skyddar sig själv. Visst är hon ibland dum och hon är fortfarande en tonåring så vad kan du förvänta dig? Det är också väldigt starkt av henne att kämpa för sin syster så mycket som hon gör. Hon kämpar verkligen inte lika mycket för sin mor, vilket i för sig har sina orsaker.

Ibland har denna bok humor och ibland är denna bok full av skräck och jag tror det är mixen som gör det för mig, som håller mig så fast i boken.
 
Spoiler Alert!
Det enda som jag inte gillade var hur Penryn hittat hennes syster, naturligtvis hon var den enda ungen som inte var död? Det var så självklart och det enda som störde mig i boken.
Spoiler Gone!

Annars så var denna bok fantastisk och jag älskade den! Jag kan starkt rekommendera denna till andra, speciellt om ni gillar apokalyptiska böcker typ The 5th Wave och Partials!

Från mig får boken Angelfall får 4,5 stjärnor av 5.
 
 

Lisa’s quotes


Goodreads Quotes
Till top